Plazhi MCM

Plazhi Mcm gjendet në Plazh të madhe në kilometrin e tretë qe ju con për Ishullin Ada, dhe me vite të tëra është bartës i flamurit të kaltër për respektimin dhe plotësimin e standardeve ekologjike. Plazhi Mcm posedon restaurantin, caffe bar, këndin e lojërave për fëmijë, parkingun për mysafirë, Internet Wi fi si dhe shumë gjëra të tjera të cilët qëndrimin tuaj në këtë plazhë e bëjnë edhe më komfor.

www.mcm.travel

A e dini se

MIGUEL de SERVANTES

I zapisi i narodno predanje se slažu da je slavni španski pisac Miguel de Servantes u svojoj mladosti bio rob ulcinjskih gusara. Štovise, i njegovo znamenito djelo “Don Kihot’, dovodi se u vezu sa zatočeništvom u Ulcinju.

Neki istraživači su u Dulčineji od Toboza, glavnoj junakinji romana, prepoznali Ulcinjanku. 

Mos humbisni

Plazhi i madh

Pothuaj se nuk ka mysafir i cili ka kaluar pushimet verore në Ulqin , e që nuk ka vizituar plazhin e Madh të Ulqinit, kështu që, nëse vendosni që pushimin tuaj ta kaloni në plazhin e Madh me siguri se do të befasoheni nga gjatësia e plazhit ranor.