Plazhi Coco beach

Plazhi Coco Beach gjendet në kilometrin e pestë të Plazhit të madh. Disponon me restaurantin ku shërbehen specijalitete të ndryshme të kuzhinës nacionale dhe internacionale, caffe bar, shkollën për Kite surf. Poashtu në këtë plazh gjendet edhe kendi i lojerave për fëmijë, që do të thotë që ky plazh paraqet një vend ideal për pushimet verore të familjes tuaj. Ejani dhe vërtetohuni në kualitetin tonë.

Mirë se vini !!!

 

Panairi në Varshavë

Me 24 nentor në Varshavë është bërë hapja e një ndër panaireve turistike më të rëndësishme në Poloni.

Panairi ka rreth 500 ekspozues nga 60 vende të ndryshme dhe do të zgjasë deri me 26 nentor. Ndër ekspozuesit vendin e vet e ka edhe Mali i ZI. 

A e dini se

MIGUEL de SERVANTES

I zapisi i narodno predanje se slažu da je slavni španski pisac Miguel de Servantes u svojoj mladosti bio rob ulcinjskih gusara. Štovise, i njegovo znamenito djelo “Don Kihot’, dovodi se u vezu sa zatočeništvom u Ulcinju.

Neki istraživači su u Dulčineji od Toboza, glavnoj junakinji romana, prepoznali Ulcinjanku. 

Mos humbisni

Plazhi i madh

Pothuaj se nuk ka mysafir i cili ka kaluar pushimet verore në Ulqin , e që nuk ka vizituar plazhin e Madh të Ulqinit, kështu që, nëse vendosni që pushimin tuaj ta kaloni në plazhin e Madh me siguri se do të befasoheni nga gjatësia e plazhit ranor.